Slip af med arbejdssmerterne i tide

Sundhedsordning: Med en sundhedsordning i PensionDanmark og Industriens Pension har du som 3F'er mulighed for at få behandlet smerter, der stammer fra jobbet, inden de bliver til kroniske skader. Du har også adgang til telefonrådgivning.

Hvis du døjer med arbejdsrelaterede smerter, så er der mulighed for behandling, hvis du har en sundhedsordning hos PensionDanmark eller Industriens Pension. (Arkivfoto)Hvis du døjer med arbejdsrelaterede smerter, så er der mulighed for behandling, hvis du har en sundhedsordning hos PensionDanmark eller Industriens Pension. (Arkivfoto)

Døjer du med ondt i nakken, ryggen eller lænden? Og stammer smerterne fra jobbet? Så er der hjælp at hente, hvis du er en af de 3F'ere, der har en sundhedsordning i PensionDanmark eller i Industriens Pension.

Med en sundhedsordning kan 3F'ere, der har arbejdsrelaterede skader, få forebyggende behandling, inden skaderne udvikler sig og blive kroniske. På den måde giver behandlingen 3F'erne bedre mulighed for at undgå fysisk nedslidning, længerevarende sygefravær og i sidste ende førtidspension.

Hvis du er medlem af PensionDanmark

Du kan få behandling hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut på et af de 120 sundhedscentre i hele landet. Og du kan få lige så mange behandlinger, du har brug for.

Du har også mulighed for at få telefonrådgivning om problemer på jobbet. Hos telefonrådgivningen kan du få hjælp fra sygeplejersker om ventetider, genoptræning og andre rettigheder og muligheder i sundhedsvæsenet. Krisepsykologer giver gode råd, hvis du for eksempel har oplevet en arbejdsulykke eller mobning på jobbet. Og endelig vejleder misbrugsrådgivere om, hvordan man kan komme et alkohol- eller pillemisbrug til livs.

Bestil tid til fysisk behandling direkte på pension.dk/sundhed eller ring på 7010 0806. På samme telefonnummer kan du også få telefonrådgivning.

Du kan tjekke, om du har en sundhedsordning i PensionDanmark her.

Hvis du er medlem af Industriens Pension

Er du medlem af Industriens Pension, skal arbejdsgiveren lave en aftale med Industriens Pension om sundhedsordning til de ansatte. Spørg din tillidsrepræsentant om, hvordan I kommer i gang.

Hvis du har en sundhedsordning og har brug for behandling, kan du bestille tid på industrienspension.dk/sundhed. Du logger ind med dit CPR-nummer og en adgangskode, som du selv vælger første gang, du skal bestille en tid.

Du kan også ringe og bestille en tid på 7033 2050.

industrienspension.dk/minside kan du tjekke, om du har en sundhedsordning.