OBS: Du er nu offline

Årets tillidsvalgte:  - Wow! Det er stort, det her

Flotte ord og glæde, da årets tillidsvalgte fra fem regioner blev kåret på 3F's kongres i Aalborg.

Årets tillidsvalgte. Fra venstre: Poul Erik Olsen, Johnny Nielsen, Rikke Nyholm-Christensen, Christina Nielsen og Julie Bæk Olesen. (
	Joachim Rode)
Årets tillidsvalgte. Fra venstre: Poul Erik Olsen, Johnny Nielsen, Rikke Nyholm-Christensen, Christina Nielsen og Julie Bæk Olesen. ( Joachim Rode)
Af 
 

De fagligt aktives svar på en Oscar, blev den kaldt fra talerstolen – hæderen som årets tillidsvalgte.

Den tilfaldt fem stolte og glade tillidsvalgte, der skiller sig ud blandt mange indstillede, og de modtog tirsdag prisen som årets tillidsvalgte på 3F’s kongres Aalborg.

- Wow, det er stort det her. Jeg tror, jeg taler på os alles vegne: At modtage prisen som årets tillidsvalgte – det er altså bare noget, sagde arbejdsmiljørepræsentant Christina Nielsen, der stod for takketalen på de fem vinderes vegne.

Hun peger på, at arbejdet som tillidsvalgt bare er noget man ved, man skal hver dag.

- Vi står bag vores kolleger, går forrest og kæmper og får nogle gange røven i klaskehøjde. Men vi ved også, at vores 3F-afdelinger står bag os, sagde Christina Nielsen, der arbejder på HKScan og repræsenterer region Nordjylland.

Du er en frontkvinde

Christina Nielsen.
Christina Nielsen.

Inden takketalen fik hun flotte ord med på vejen af 3F’s afgående hovedkasserer Ulla Sørensen.

- Du er en frontkvinde og en fantastisk organisator. Du har stor viden og stort engagement, og dit hjerte brænder for et godt arbejdsmiljø, sagde Ulla Sørensen som motivation for hæderen.

3F logo tatoveret på benet

3F gruppeformand Lydia Callesen præsenterede året tillidsvalgte fra Region Sjælland og startede med den bonusformation, at han har tatoveret 3F’s fagforeningslogo på benet. 

Det gælder Poul Erik Olsen, der er tillidsrepræsentant på Materielgården i Roskilde Kommune.

Poul Erik Olsen.
Poul Erik Olsen.

- Du har 20 års jubilæum som tillidsrepræsentant. Du møder altid op i godt humør, er rummelig, tålmodig og utrolig vellidt af kolleger og ledelse – og så er du god til at organisere. Alle skulle have en tillidsrepræsentant som dig , sagde Lydia Callesen som baggrund for at hæderen tilfaldt ham.

Kolleger er stolte

I region Midtjylland var det arbejdsmiljørepræsentant Julie Bæk Olesen, Jysk A/S Centrallager, der blev kåret.

Julie Bæk Olesen.
Julie Bæk Olesen.

- Du insisterer på, at dine kolleger skal behandles ordentligt. De er stolte af dig. Du holder fanen højt i modvind, og dine kolleger elsker at tale med dig. Du har forståelse og er stålsat, og dine kolleger siger, at du er Danmarks bedste arbejdsmiljørepræsentant, sagde Ulla Sørensen om baggrunden for kåringen.

Noget af det fornemste

I region Syddanmark var det tillidsrepræsentant Rikke Nyholm-Christensen, der blev kåret. Hun arbejder på Hotel Nyborg Strand og fik et flot skudsmål fra kollegerne med på vejen præsenteret af John Frederiksen, der er konstitueret formand for 3F Privat Service, Hotel og Restauration.

Rikke Nyholm-Christensen.
Rikke Nyholm-Christensen.

- Du holder fokus på dine kolleger og kæmper for deres vilkår og det stærke fællesskab. Kollegerne siger om dig, at du er dygtig, gør det utrolig godt – og så kan man altid stole på dig. Det er noget af det fornemste, der kan blive sagt om en, sagde John Frederiksen.

Fremragende arbejde

I region Hovedstaden kunne en stolt tillidsrepræsentant, Johnny Nielsen, fra entreprenørfirmaet CG Jensen glæde sig over rosende ord fra 3F gruppeformand Claus Von Elling.

 Johnny Nielsen.
Johnny Nielsen.

-  Det betyder noget for dig, at dine danske og udenlandske kolleger er medlem af 3F, og at der er overenskomst. Du gør et fremragende stykke arbejde på byggepladsen, og det nyder dine kolleger godt af, lød ordene fra Claus Von Elling.