OBS: Du er nu offline

A-kassen overrækker pris

Eva Obdrup overrækker a-kassens pris på delegeretmøde torsdag 26. september.

Hvem skal have a-kassens pris i år? Det bliver afsløret på a-kassens delegeretmøde torsdag d. 26. september i Aalborg Kongrescenter.

Prisen skal gå til en person, eller en gruppe af personer, der har gjort en forskel for a-kassens medlemmer.

- Det handler om at give et klap på skulderen til én eller flere, der har gjort noget ekstra for vores medlemmer. Vi skal huske at sætte pris på de ting, vi er glade for, og det kan prisen være med til, siger Eva Obdrup, forretningsfører for 3F’s a-kasse.

På delegeretmødet i 2016 var det Holbæk Jobklub i 3F Holbæk, der fik prisen og æren. Den kontante pengepræmie brugte klubben blandt andet til en tur til Christiansborg.

Hemmeligt

Det er Eva Obdrup, som er formand for dommerkomiteen. I år har dommerkomiteen desuden bestået af a-kasseleder i 3F Djursland Maj-Britt Elgaard Schmidt og direktør Verner Sand Kirk fra brancheorganisationen Danske A-kasser.

Indtil den 26. er det hele en hemmelighed, også hvem dommerkomiteen har haft under overvejelse som kandidater til prisen. Kandidater, der i øvrigt er indstillet af 3F’s afdelinger.

- Vi venter til delegeretmødet! Men jeg synes, at vi har fundet en værdig vinder, som jeg tror kan være til inspiration. Jeg glæder mig i hvert fald, siger hun.

Prisen er på 10.000 kroner.

Vinderen af 3FA-prisen gik til Bjarne Carøe, Jobcentret i Fredericia.